به گزارش سرای امید، از شدن رستوران ها همراه با موج پیش رونده ویروس کرونا شرایط را برای افراد خطرناک تر خواهد کرد زیرا با شیوع بیشتر بیماری، مهار و کنترل آن برای تمام افراد سختتر خواهد شد. طبق بررسیهای ستاد ملی مبارزه با کرونا، مراکز تهیه و توزیع غذا، به خصوص رستورانها جزو مشاغل پرخطر شناخته شده اند.
اگرچه فعالیت رستورانها شروع شده است، اما کارشناسان همچنان توصیه میکنند فعلا از رفتن به رستوران خودداری کنید و اگر هم میروید این نکات را رعایت کنید.
چه کسانی باید بیشتر احتیاط کنند؟
در این شرایط افرادی که بالای ۶۵ سال سن داشته و بیماریهای زمینهای دارند باید بیشتر از قبل مراقب خود باشند.
در چه شرایطی باید قید رستوران را زد؟
-کارکنان ماسک نداشته باشند.
– ورودی یا اطراف صندوق شلوغ باشد.
– فاصله صندلی ها کمتر از ۲ متر باشد.
هنگام ورود به رستوران، به این نکات توجه کنید
– اگر بیمار هستید در منزل بمانید.
– بلافاصله قبل از سفارش و خوردن غذا مورد نظر حتما دستهای خود را بشویید.
– ساعات و رستورانهای خلوت تر را انتخاب کنید.
– بعد از صرف غذا بلافاصله رستوران را ترک کنید.
– رستورانهایی که در مکانهای آزاد وجود دارند را انتخاب کنید.
– فقط برای خوردن و آشامیدن ماسک خود را بردارید.
– سعی کنید دست شما با هیچ سطحی تماس پیدا نکند و حتما همراه خود یک ژل ضدعفونی کننده داشته باشید.
– حتیالامکان غذا را سفارش داده و در منزل یا محل کار گرم کرده و سپس میل کنید.
- shirazin_andishe
- کد خبر 12257
- 413 بازدید
- بدون نظر
- پرینت