شما اینجا هستید

اسلایدر » آب به روستاهای غیزانیه رسید/ پایان پروژه یک هفته زودتر از موعد

به گزارش سرای امید، به نقل از وزارت نیرو، صادق حقیقی پور با اشاره به سرریزشدن آب از مخزن صفیره پس از اجرای این پروژه، اظهار داشت: با اتمام گام نخست این پروژه، شرکت آب و فاضلاب توانایی انتقال حداقل ۹ هزار و حداکثر ۱۷ هزار مترمکعب آب در شبانه روز از تأسیسات شیبان به ایستگاه پمپاژ صفیره را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه حجم انتقال آب به غیزانیه، ۲.۵ برابر شده است، افزود: تا پیش از اتمام فاز نخست، به دلیل فرسوده بودن خط انتقال از ۹ هزار مترمکعب آب تولیدی در تصفیه‌خانه، کمتر از سه هزار مترمکعب آب به ایستگاه پمپاژ صفیره می‌رسید.

حقیقی پور ادامه داد: این امر باعث می‌شد که تنها یک عدد از پمپ‌های موجود در آن ایستگاه به مدت ۱۰ ساعت در شبانه روز آب را به سمت غیزانیه پمپاژ کند و پس از آن سطح آب در مخزن صفیره به حداقل می‌رسید از این رو ناگزیر به توقف پمپاژ آب می‌شدیم.

وی افزود: با توسعه و بازسازی تصفیه‌خانه شیبان و اجرای ۲۴ کیلومتر خط انتقال جدید و همچنین توسعه و بازسازی ایستگاه پمپاژ صفیره در گام جدید، دیگر کمبود آب نخواهیم داشت و پمپ صفیره می‌تواند به طور ۲۴ ساعته در مدار باشد.

حقیقی پور با اشاره به اینکه امکان افزایش تعداد پمپ‌های ایستگاه صفیره وجود دارد، گفت: با اجرای گام دوم که عبارت است از ۲۸ کیلومتر خط انتقال آب بین صفیره تا نزهه، می‌توانیم تا ۱۷ هزار مترمکعب در شبانه روز به غیزانیه انتقال دهیم.

وی ادامه داد: جمعیت بخش غیزانیه ۲۷ هزار نفر است که ۱۹ هزار نفر در دهستان غیزانیه و حدود هشت هزار نفر در دهستان مشرحات ساکن هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان اظهار داشت: نیاز روستاهای غیزانیه طبق استاندارد کمتر از سه هزار مترمکعب آب در شبانه روز و نیاز دهستان مشرحات هم حدود یک‌هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز است.

وی توضیح داد: پروژه آبرسانی به هشت روستای فاقد آب دهستان مشرحات با حدود پنج هزار نفر جمعیت با اجرای ۴۳ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع و اعتبار مالی ۳۰۰ میلیارد ریال نیز به اتمام رسید. مجموع اعتبار این دو پروژه ۷۵۰ میلیارد ریال است.

گفتنی است؛ مردم بخش غیزانیه سوم خرداد جاری در اعتراض به مشکل آب آشامیدنی این بخش و نیز اجرا نشدن طرح آبرسانی به این منطقه پرجمعیت تجمع کردند. بخش غیزانیه در شرق اهواز پیش از این ۹۶ روستا داشت که بعضی از آنها خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آنها به حدود ۸۰ روستا با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت رسیده است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

سرای امید | سایت خبرهای خوب